workshops

Zeeuwse Zotheid

Zeeuwse Zotheid

Dirk Pieter Arkenbout | 120 min
Voorstelling: zaterdag 23 maart 17:30 | Van Niftrik

Hij is een held in Zeeland, al jarenlang een held van ons en na het Food Film Festival een held van ons allemaal: DP de mosselman. We bedoelen natuurlijk Dirk Pieter Arkenbout, chef-kok van Restaurant de Vluchthaven in het Zeeuwse Bruinisse. Leer in deze workshop alles over mosselen! 

DP is een oude vriend van de Youth Food Movement en weet als geen ander hoe je moet genieten van de vis, schaal- en schelpdieren. Kom je zelf nooit verder dan het klassieke mosselrecept? Laat je dan inspireren door DP. Van het herkennen van de beste kwaliteit tot verschillende manieren van bereiden, als een ware mosselkunstenaar zal hij je laten zien wat deze zilte delicatesse allemaal in huis heeft. 

De workshop sluit aan bij de film L’Amour des Moules, een lofzang op de Zeeuwse mossel. Daarnaast hebben we ook nog een speciale mossellunch die zal worden bereid door restaurant Oud Sluis. 

 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus